Online adverteren - SEA

AdWords Specialist

Bereik in een korte tijd een groot publiek met online advertenties. Xless design is Google Individual Qualified en hiermee aantoonbaar uw specialist op het gebied van online marketing.

Met online adverteren is het mogelijk om in een korte tijd bezoekers naar een website te krijgen of een speciale actie onder de aandacht te brengen. Met goed geoptialiseerde advertentiecampagnes is het mogelijk om een hoger rendement te behalen.

 

Online adverteren

Voorafgaand aan een online marketing campagne doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en bespreken we de doelstellingen. Voor het opzetten van een SEA campagne vragen we éénmalige setup kosten. Verder zijn er maandelijkse kosten voor het optimaliseren en onderhouden van de campagne en bijhouden van de statistieken. Hierdoor is het mogelijk om een hoger rendement uit het advertentiebudget te halen.

 

Direct weten hoe we jouw website verder op de kaart kunnen zetten? Neem dan vrijblijvend telefonisch of via email contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in. 

 

 

 


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service