Social media

Social media als marketingtool

Xless design kan voor u opvallende bedrijfspagina's maken voor diverse social media zoals facebook, twitter, linkedin, pinterest of instagram.

Social media is in dit tijdperk een essentieel onderdeel geworden van marketing. Klanten kunnen je bedrijfspagina bijvoorbeeld liken op facebook, volgen op twitter of linkedin en afbeeldingen pinnen op pinterest! Maar net zoals met een huisstijl, is het belangrijk om je bedrijf op een goede manier te presenteren. Daar kunnen wij je natuurlijk mee helpen!

 

Bedrijfspagina

Je kunt je bedrijfspagina helemaal of gedeeltelijk door ons laten verzorgen. Heb je er nog niet zo veel verstand van? Geen probleem! Wij zetten graag een bedrijfspagina voor je op en zorgen daarbij voor de juiste instellingen. Wil je graag professionaliteit uitstralen? Wij ontwerpen je pagina zo, dat deze aantrekkelijk oogt en aansluit op je huisstijl.

Heb je andere wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!


Daarom Xless Design


  • Makkelijk beheersysteem
  • Maatwerk websites
  • Snelle oplevering
  • Reactie binnen een dag!
  • Unieke ontwerpen; geen templates
  • Wensen kunnen vertalen in een ontwerp

Maatwerk

Exact weten wat jouw nieuwe website kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Onze werkwijze1. Wensen doornemen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concepten presenteren

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Aanpassingsrondes

Om de puntjes op de i te zetten zijn er twee aanpassingsrondes inbegrepen. Voordat de website online gaat kunnen we nog kleine dingen voor je aanpassen in deze twee aanpassingsrondes.


4. Oplevering

De website is klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het XD-cms.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service