Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een website bouwer? Dan zal je merken dat er oneindig veel keuze is, de mogelijkheden sterk variëren en ook de prijzen sterk uiteen kunnen lopen. Natuurlijk wil je een goedkope website, maar ook een goede website. Hoe kun je beide krijgen?

 

Goedkoop is…

 

Wanneer je op zoek gaat naar een goedkope website vind je ongetwijfeld bedrijven die een website aanbieden voor €250,-. Dat klinkt prachtig. Wie wil niet voor een laag bedrag een website hebben. Een website voor deze prijs is helaas vaak niet meer dan een installatie van Wordpress. Er wordt een template geïnstalleerd en jouw website is ‘klaar’ en dat binnen 48 uur! Vergeet niet zelf nog even teksten te plaatsen, afbeeldingen toe te voegen, de menustructuur op te bouwen, je vindbaarheid in Google te vergroten en je website gebruiksvriendelijk te maken.

 

Maandelijkse kosten

 

Met een website ontkom je er niet aan, maandelijks kosten. In ieder geval hosting is onmisbaar. Voor Wordpress is vaak ook een onderhoudscontract nodig voor updates. Let wel op de maandelijkse kosten. In sommige gevallen betaal je naast start-up kosten maandelijks een bepaald bedrag. Uiteindelijk kan dit duurder uitpakken dan een éénmalige investering en betaal je de website gewoon in termijnen.

 

Wat zit er bij

 

Bekijk van te voren goed wat er wel en niet in een bepaald pakket zit en wat je wensen zijn. Wil je zelf dingen toevoegen of wil je alles laten doen? Een website moet aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Bedenk daarom van te voren goed wat je wil. Zo voorkom je dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt.