SEO pakketten

Jouw SEO in één keer goed geregeld
met onze SEO pakketten

Dankzij onze effectieve SEO pakketten vergroten we jouw online vindbaarheid. We verbeteren niet alleen de vindbaarheid van de website door deze te optimaliseren, maar van het hele bedrijf. Zo zorgen we met SEO compleet ervoor dat jouw bedrijf is aangemeld in Google Mijn Bedrijf, analytics en in Google maps. Deze kosten zijn eenmalig.

SEO website

€250,-

  Website analyse


  Zoekwoorden onderzoek


  Concurrentie onderzoek


  Content optimalisatie homepage


  Google Search Console


  XML Sitemap

SEO compleet

€400,-

  Website analyse


  Zoekwoorden onderzoek


  Concurrentie onderzoek


  Content optimalisatie


  Google Search Console


  Google Maps


  Google Mijn Bedrijf


  Google Analytics


  Aanmaken XML Sitemap


  Indiening Sitemap Google Search

SEO Content 

€800,-

  Alles van SEO Compleet


  Nul-meting


  3 SEO landingspagina's


  Schrijven teksten 3 pagina's


  Optimalisatie


  Evaluatie en rapportage

Een compleet SEO-pakket voor slechts €400,- éénmalig

In één keer alles geregeld voor een vaste lage prijs. We gaan verder dan alleen het optimaliseren van de website. We zorgen er ook voor dat alle instellingen en aanmeldingen bij Google goed zijn geregeld en dat je zelf eenvoudig kan bijhouden waar het verkeer op de website vandaan komt. 

Goed gevonden dankzij ons
SEO website pakket

Met ons SEO website pakket zorgen wij ervoor dat jouw website beter scoort in Google. We doen een uitgebreide website analyse en kijken waar winst valt te behalen. Daarna doen we een zoekwoorden onderzoek en kijken wie jouw concurrentie is om het meeste eruit te halen. Hierna beginnen we met het optimaliseren van de website, bekijken kritisch de webteksten en zorgen dat de homepage geoptimaliseerd wordt voor één zoekwoord.

SEO Content pakket

Drie pagina’s die gemaakt zijn voor een betere vindbaarheid. Met het SEO content pakket maken we drie complete pagina’s inclusief teksten die erop gericht zijn om de vindbaarheid van de producten of diensten te vergroten. Met een 0-meting kijken we waar je nu staat en met de 1 meting na drie maanden kijken we wat het resultaat is. En natuurlijk houden we je tussendoor ook op de hoogte. Na 1 en 2 maanden optimaliseren we deze pagina’s nóg een keer om het beste eruit te halen.

Onderhoud van zoekmachine optimalisatie

Stilstand is achteruitgang. Dit geldt ook voor SEO. Aangezien jouw concurrenten niet stil zitten en Google ook continue in beweging is kan het effectief zijn om te kiezen voor SEO onderhoud. Een goede positie in Google behouden is een uitdaging die we graag aangaan. We bieden al een SEO onderhoudspakket vanaf €75,- per maand.

Geen zin in wachten?

Jij wil als ondernemer resultaten zien, en wel nú! Wanneer je snel gevonden wil worden in Google, dan is SEA (adverteren met Google Ads) wellicht iets voor jou.

Adverteren in Google

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service