Webdesign
Almere

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign in Almere

Waarschijnlijk heb je in Google gezocht op ‘webdesign Almere’ of 'website laten maken Almere', omdat je zoekt naar een goede en professionele webdesigner. Ondanks dat Xless design niet is gevestigd in Almere, maken we ook websites voor bedrijven in Almere. Met het internet kunnen we jou altijd en overal aan een nieuwe website helpen. Ook als jouw bedrijf verhuisd naar Assen, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle.

Webdesign <div id="greenb">Almere</div>

Almere

Waarom kiezen voor een webdesigner in Almere? Met het internet en de telefoon is communicatie op afstand geen probleem, daarbij wil je een moderne website met eenvoudig beheersysteem voor een scherpe prijs. Dan ben je bij Xless design aan het juiste (web)adres. Wij kunnen jouw website maken in het eenvoudig beheersysteem van Deex of in Wordpress.


Meer informatie

Zelf website beheren | Deex

Ook als ondernemer in Almere kun je eenvoudig zelf je website beheren, dankzij Deex. Met één druk op de knop een tekst wijzigen of een afbeelding toevoegen is kinderspel. Een blog beginnen, reserveringsformulier maken of een extra pagina toevoegen? ook dat is mogelijk.

 

Binnen een week online

Wanneer je net een bedrijf begint of het nodig tijd is voor een nieuwe website wil je deze zo snel mogelijk online hebben. Xless design kan jouw website binnen een week op het web hebben vindbaar door toepassing van SEO en eenvoudig zelf te beheren.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner Almere

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service