Webdesign
Amstelveen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Onderscheidende website

 

Waarom zou je voor een website laten maken in Amstelveen, kiezen voor een websitebouwer uit Groningen. Xless design maakt unieke websites. We werken niet met een standaard template, maar onze websites worden ontworpen door een grafisch vormgever. Hierddor is jouw website onderscheidend in de regio. We bouwen websites voor bedrijven in heel Nederland. Onder andere in Amsterdam, Almere en Assen.

Webdesign <div id="greenb">Amstelveen</div>

Amstelveen

 

Door online communicatie kunnen we ook voor bedrijven in Amstelveen een prachitge website bouwen, volledig aan de behoeften van het bedrijf. 


Meer informatie

Eenvoudig zelf aanpassen

 

Xless design heeft een eigen ontwikkeld beheersysteem. Dit heeft voordelen voor jou! Zo is het beheer heel eenvoudig, kunnen we functionaliteiten naar wens maken en is het mogelijk om altijd en overal de websteksten aan te passen. Ook op mobiel en tablet. Het beheersysteem is namelijk net zoals onze websites mobielvriendelijk.

 

Binnen een week online

 

Dat klinkt snel, en dat is het ook. Wanneer je op maandag contact met ons opneemt is het mogelijk om de website op vrijdag al online te hebben. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de website online wordt gevonden door toepassing van SEO.  

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Amstelveen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service