Webdesign
Dokkum

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Professionele website, uniek design

 

Woon je in Dokkum en ben je op zoek naar een professionele website? Dan ben je bij ons aan het juiste (web)adres. Xless design is de websitebouwer voor bedrijven in heel Nederland. Wij bouwen professionele eigentijdse websites met een uniek ontwerp. Dus geen standaard template. Zo val je ook in Dokkum op met jouw bedrijf. Daarbij is jouw website met ons eigen ontwikkeld CMS eenvoudig zelf te beheren.

Webdesign <div id="greenb">Dokkum</div>

Dokkum

 

Xless design maakt websites op maat zodat deze bij jouw bedrijf past. Doordat we niet met standaard templates werken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ondanks dat bieden we voordelige websites aan al vanaf €600,-


Meer informatie

Mobielvriendelijke website in Dokkum

 

Met ruim 60% mobiele website bezoekers kun je ook als bedrijf in Emmen niet meer zonder een mobiele website. Xless design maakt professionele en unieke websites welke altijd mobielvriendelijk zijn. Zo is jouw website weer klaar voor de toekomst

 

.FRL domeinnaam

Bij Xless design is het mogelijk om jouw website met een .frl domeinnaam te registreren. Heb je een lokaal bedrijf en wil je goed gevonden worden online in Friesland? Kies dan voor deze unieke oplossing.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Dokkum

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service