Webdesign
Drachten

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Een moderne website

 

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Drachten? Dat kan bij Xless design. Doordat we altijd een uniek ontwerp maken en ons eigen beheersysteem hebben is jouw website altijd onderscheidend en eenvoudig zelf te beheren. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Dokkum, Veendam en Assen.

Webdesign <div id="greenb">Drachten</div>

Drachten

 

Het is natuurlijk belangrijk dat bezoekers van jouw website eenvoudig contact met je kunnen opnemen. Dit kan met duidelijke contactformulieren, offerteformulieren, heldere contactgegevens in combinatie met een kaartje van Google maps. Zorg ervoor dat je wordt gevonden in Drachten of in heel Nederland.

 


Meer informatie

Zelf je website aanpassen in Drachten

 

Met ons eigen ontwikkeld CMS kun je eenvoudig altijd en overal teksten op je website aanpassen. Ook als je nieuwe afbeeldingen wil op je website, is dit heel eenvoudig zelf te doen. Dankzij onze snelle en efficiënte communicatie kunnen we je ook in Drachten perfect van dienst zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe website.

 

Gevonden in de regio met .frl

Xless design zorgt voor jouw vindbaarheid. Dit kan op een opvallende manier regionaal met een unieke .frl domeinnaam, landelijk met .nl of onternationaal met .com. Door toepassing van SEO optimaliseren we jouw vindbaarheid op het web. Want wat heb je aan een mooie website als jouw website niet goed wordt gevonden.

 

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Drachten

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service