Webdesign
Emmen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Website voor zzp'er en MKB

 

Of je net een bedrijf bent begonnen in Emmen of al jaren bezig bent, Xless design helpt jouw bedrijf verder. Bijvoorbeeld met responsive webdesign. Met deze programmeerstijl is de website altijd mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk op elk apparaat. Als specialist in het bouwen van websites voor het MKB helpen we je verder, zo zorgen we niet alleen voor een uniek ontwerp en het gebruiksgemak, maar ook bij de vindbaarheid.

 

Webdesign <div id="greenb">Emmen</div>

SEO | online vindbaar

 

Zet Emmen op de kaart. Met een moderne website die goed wordt gevonden. Xless design kan voor jouw bedrijf een professionele website maken gekoppeld aan ons eigen eenvoudig beheersysteem. Zo is jouw website klaar voor de toekomst. En met oneindige mogelijkheden zoals een google maps kaart op je contact pagina zet je jouw bedrijf in emmen online op de kaart.


Meer informatie

Responsive website in Emmen

 

Al vanaf €595,- maken we een professionele website met uniek ontwerp die ook nog eens mobielvriendelijk is. Dit met responsive webdesign. Hierdoor is jouw website perfect op computer, laptop, tablet en mobiel. Zo heb je eigenlijk 4 websites in 1. Jouw website is dan voor al je bezoekers goed te zien.

 

Simpel zelf aanpassen

Wij houden van ons vak, en dat mag worden gezien. We werken namelijk niet met templates, maar maken altijd voor iedereen een uniek ontwerp. Zo is jouw website onderscheidend tussen de concurrentie en sluit aan bij de wensen en behoeften. Daarbij is het kinderspel om een webtekst aan te passen of een foto toe te voegen met ons eigen ontwikkeld CMS. Ook deze is mobielvriendelijk. 

 

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Emmen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service