Webdesign Groningen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign Groningen | van code tot design

Op zoek naar een webdesigner in Groningen? Xless design ontwikkeld professionele websites in het eenvoudige systeem deex. Liever jouw website laten maken in Wordpress? Ook dan zijn we je graag van dienst. Ben je in Groningen op zoek naar een webdeveloper voor jouw nieuwe website? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Webdesign Groningen

Website ontwerp met oog voor detail.

Al onze websites worden speciaal voor jouw bedrijf vormgegeven door een grafisch vormgever met kennis van webdevelopment waarbij de gebruiksvriendelijkheid van de bezoeker én de gebruiker voorop staan. Hierdoor zijn de mogelijkheden van het ontwerp perfect afgestemd op de mogelijkheden van het programmeren.


Meer informatie

Deex beheersysteem | Eenvoudig en mobielvriendelijk

Deex is een gebruiksvriendelijk beheersysteem afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruiker. Doordat modules continue in ontwikkeling zijn en wordem toegevoegd naar behoefte van de gebruiker is het systeem altijd bij de tijd. Dit draagt bij aan het overzicht en gebruiksgemak. Daarbij is het beheersysteem mobielvriendelijk. Content wijzigen en toevoegen is hierdoor altijd en overal mogelijk, ook op mobiel en tablet. Dat is de kracht van maatwerk.

 

Verrassend betaalbaar

Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn. Bij Xless design, webdesign Groningen heb je al een moderne website v.a. €250,- inclusief eenvoudig beheersysteem. Benieuwd wat het kost om jouw nieuwe website te ontwikkelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner Groningen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service