Webdesign
Hoogezand

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Mobielvriendelijk webdesign Hoogezand

Een goede website begint met een goede basis. Daarom is elke website gebouwd door Xless design mobielvriendelijk. Dit vergroot niet alleen het gebruiksgemak maar ook de vindbaarheid in zoekmachines. Meer weten over responsive webdesign en wat dit kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Xless design biedt webdesign in Hoogezand tegen scherpe tarieven en standaard gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem. Toch liever jouw website in Wordpress? Ook dan helpen we je graag verder.

 

Webdesign <div id="greenb">Hoogezand</div>

Webdesigner in Hoogezand-Sappemeer

Zoek je een webdesigner in Hoogezand of Sappermeer? We helpen je graag bij de volledige realisatie van jouw nieuwe website. Hierbij bouwen we niet alleen een mooie website met een strak en uniek ontwerp, maar ook een gebruiksvriendelijke website.

 

 


Meer informatie

Website zelf beheren

 

Een website zelf beheren kan lastig zijn door de vele verschillende mogelijkheden. Daarom zijn onze websites gekoppeld aan  een gebruiksvriednelijk beheersysteem van Deex. Dit systeem is eenvoudig in gebruik voor het wijzigen van teksten en het toevoegen van afbeeldingen. Ook is het mogelijk om pagina's toe te voegen en zelf wijzigingen te doen. Toch liever gebruik maken van Worpress? Geen probleem. 

 

Snel een website online

We kunnen een website al opleveren binnen een week. Dus wanneer je jouw website snel online wil is dit bij ons geen probleem. We bespreken graag al jouw wensen om tot een volledig eindresultaat te komen die volledig voldoet aan jouw verwachtingen en aansluit bij jouw bedrijf.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner Hoogezand

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service