Webdesign
Ommen

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Moderne website

 

Wanneer jouw bedrijf is gevestigd in Ommen en je op zoek bent naar een website die voldoet aan de laatste eisen, dan ben je bij Xless design aan het juiste adres. Wij bouwen moderne en mobielvriendelijke websites voor ondernemers in heel Nederland. Onder andere in Assen, Veendam, Zwolle en Emmen. Benieuw hoe we jouw website weer kunnen laten stralen?

Webdesign <div id="greenb">Ommen</div>

Ommen

Wij werken niet met standaard templates. Al onze website worden ontworpen door een grafisch vormgever en geprogrammeerd in de nieuwste programmeertalen. 


Meer informatie

Simpel beheer

 

Een professionele website, maar wel zelf de regie. Dat kan. Wanneer jouw website door ons is ontworpen en gebouwd kun je zelf heel eenvoudig in het XD-CMS teksten aanpassen. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld ocassions of een andere functionaliteit naar wens is mogelijk. Doordat alles vanaf de tekentafel wordt ontworpen zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Binnen een week online

 

Wanneer je net een bedrijf begint of het nodig tijd is voor een nieuwe website wil je deze zo snel mogelijk online hebben. Xless design kan jouw website binnen een week op het web hebben vindbaar door toepassing van SEO en eenvoudig zelf te beheren met ons eigen ontwikkeld CMS

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Ommen

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service