Webdesign
Stadskanaal

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Website laten maken Stadskanaal

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een webdesigner in Stadskanaal om een eigentijdse, onderscheidende en unieke website te laten maken? Dan ben je bij Xless design op de juiste plek. Al onze websites worden vormgegeven door een Grafisch vormgever. Hiervoor worden geen templates gebruikt. Door een koppeling met ons eigen ontwikkeld beheersysteem, het XD-CMS, is het altijd en overal mogelijk om ee tekst aan te passen of een afbeelding te uploaden.

Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Winschoten, Veendam en Hoogezand.

Webdesign <div id="greenb">Stadskanaal</div>

Zakelijke website

Er zit natuurlijk verschil in of een website wordt gebruikt om een blog van een verre reis bij te houden of als promotiemiddel van je bedrijf. Alleen al de uitstraling van de website is heel anders. Xless design is gespecialiseerd in het bouwen van zakelijke websites. Hierbij houden we onder meer rekening met de huisstijl zoals bedrijfskleuren en het logo, maar ook de indeling van de website, gebruiksgemak en contactformulieren zodat bezoekers eenvoudige mogelijkheden hebben om contact op te nemen.


Meer informatie

Uitbreiding met modules

Doordat we ons systeem zelf hebben ontwikkeld kunnen we elke gewenste module passend bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf ontwikkelen. Voor een autohandelaar kunnen we een module maken voor het presenteren van ocassions, voor een aannemer nieuwsberichten over nieuwe projecten en voor een internationaal transportbedrijf een module voor meerdere talen. Is het budget nu nog beperkt? Ook achteraf kan een module worden ontwikkeld.

 

Een goede start

Voor startende ondernemers kunnen we de volledige ontwikkeling verzorgen van logo, huisstijl, website en ander promotiemateriaal. Zo is alles perfect op elkaar afgestemd voor een goede start.  

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Stadskanaal

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service