Webdesign
Utrecht

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign Utrecht | Websites door heel Nederland

Ben jij op zoek naar webdesign Utrecht? Dan ben je aan het juiste (web)adres. Xless Design bouwt websites voor bedrijven door heel Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld klanten in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Doordat we altijd een uniek ontwerp maken en ons eigen beheersysteem hebben is jouw website altijd onderscheidend en eenvoudig zelf te beheren.

Webdesign <div id="greenb">Utrecht</div>

Zakelijke websites met uniek design

Al onze websites worden uniek vormgegeven door een grafisch vormgever met kennis van webdevelopment waarbij de gebruiksvriendelijkheid van de bezoeker én de gebruiker voorop staan. Hierdoor zijn de mogelijkheden van het ontwerp perfect afgestemd op de mogelijkheden van het programmeren.


Meer informatie

Responsive websites

Alle websites bij ons worden responsive geschaald. Een goede, responsive website betekend dat deze ook op mobiel en tablet een goede weergave heeft. Wist u dat Google hier ook blij mee is? Dit is één van de technieken die we graag gebruiken voor fijn gebruiksgemak en de positie in Google te verhogen.

 

Website zelf beheren in het XD-CMS

Wij ontwikkelen maatwerk websites voor een betaalbare prijs. Tijdens het bouwen van jouw website, wordt deze standaard gekoppeld aan ons eigen beheersysteem, het XD-CMS. Binnen het systeem heb je eenvoudig zelf de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen te wijzigen. Én, omdat dit ons eigen systeem is, is het voor ons geen probleem om maatwerk modules te ontwikkelen die precies bij jouw bedrijf en wensen aansluit!

 

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Utrecht

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service