Webdesign Winschoten

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign Winschoten - Opvallen in de regio

Op zoek naar een professionele webdesigner in Winschoten? Dan ben je aan het juiste (web)adres. Doordat we altijd een persoonlijk ontwerp maken en gebruik maken van een gebruiksvriendelijk systeem is jouw website eenvoudig zelf te beheren. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Stadskanaal, Veendam en Groningen.

Webdesign Winschoten

Webdesign Winschoten

Hoewel er veel webdesigners in Winschoten en omgeving zitten is er een goede reden om voor Xless design te kiezen als jouw website bouwer. Een persoonlijk ontworpen website gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem voor een aantrekkelijke prijs. Zo ben je onderscheidend in jouw regio.


Meer informatie

Zelf het beheer van je website

Ook als ondernemer in Winschoten kun je eenvoudig zelf je website beheren, dankzij het eenvoudige beheersysteem van Deex. Met één druk op de knop een tekst wijzigen of een afbeelding toevoegen is kinderspel. Maar ook een blog maken, een pagina toevoegen, een menukaart toevoegen of een portfolio bijhouden. Het is allemaal mogelijk. Ook het beheersysteem is mobielvriendelijk. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal de website aan te passen en up-to-date te houden.

 

Snel online

Neem je maandag contact met ons op? Dan kunnen we jouw nieuwe website vrijdag al online hebben. Ook voor een website binnen een week kun je rekenen op een uniek ontwerp en alle gewenste functionaliteiten.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesign Winschoten

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service