Webdesign
Zwolle

Deex logo

Iedereen kan een website maken


Zo luidt de slogan van Deex. Door de gebruiksvriendelijkheid van hun beheersysteem is het niet nodig om een tientallen pagina's tellende handleiding door te nemen. Een tekst aanpassen of afbeelding uploaden is kinderspel. En dat voor maar €7,50 per maand!

Toch liever een website gebouwd in Wordpress? Ook dat is geen probleem!

Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Webdesign Zwolle - Onderscheidende websites

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Zwolle? Dat kan bij Xless design. Doordat we altijd een uniek ontwerp maken en ons eigen beheersysteem hebben is jouw website onderscheidend en eenvoudig zelf te beheren. Dus ben je op zoek naar een webdesigner in Zwolle dan helpen we je graag verder. Op zoek naar een Wordpress website in plaats van ons beheersysteem? Ook dat kan. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland, onder andere in Assen, Groningen, Hoogezand en Winschoten

 

 

Webdesign <div id="greenb">Zwolle</div>

Website laten maken in Zwolle

Bij Xless design letten we niet alleen op een mooi ontwerp, maar op funtioneel design. Dit houdt in dat we de nodige aandacht besteden aan de usability van de website. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor jou als beheerder. Een gebruiksvriendelijke website betekend tevreden bezoekers en meer potentiële klanten. Zo zorgen wij ervoor dat je jouw website terug verdient. 

 

website zelf beheren | XD-CMS

Standaard koppelen wij websites aan ons eigen ontwikkeld beheersysteem, het XD-cms. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de gebruiker om aanpassingen te doen zonder ingewikkelde handleidingen en te veel opties die niet worden gebruikt. Hierdoor is het ook mogelijk volledige maatwerk oplossingen te beiden die volledig aansluiten bij jouw bedrijf. Gaat de voorkeur toch uit naar een Wordpress website? Ook dat is gewoon mogelijk. 


Meer informatie

Mobielvriendelijke website in Zwolle

Wist je dat ruim 60% van de bezoekers van een website deze tegenwoordig bekijkt op een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone? Daarom bouwen we websites standaard responsive. Een mobielvriendelijke website is een beter gevonden website.

 

Prachtig design en eenvoudig beheer

Wij houden van ons vak, en dat laten we graag zien. Daarom werken we niet met standaard templates, maar maken we altijd voor iedereen een uniek ontwerp. Zo is jouw website onderscheidend tussen de concurrentie. Daarbij is het kinderspel om een webtekst aan te passen of een foto toe te voegen met ons eigen ontwikkeld CMS.

Jouw voordelen


  • Snel online
  • Totaalpakket
  • Professioneel
  • Uniek ontwerp
  • Maatwerk modules
  • Website al v.a. €250!
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Goed leesbaar op mobiel, tablet en pc

Webdesigner Zwolle

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:


website laten maken

Website

v.a. €250

Een betaalbare maatwerk website die uniek is vormgegeven en eenvoudig te beheren. Jouw nieuwe website is snel online.

Website pakketten
webwinkel laten maken

Webwinkel

v.a. €1300

Verkoop jouw producten online en verdien je website terug. Bij ons geen hoge maandelijkse kosten.

Webwinkel pakketten
zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

v.a. €250

Verbeter jouw positie in Google met SEO en effectieve campagnes opgezet door onze marketing expert.

Online marketing

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service