Website laten maken

Professionele website met custom design

Bij ons jouw website laten maken? Dan krijg je standaard een website met een op maat gemaakt design, speciaal voor jouw bedrijf. Dus geen standaard template die wordt aangepast naar jouw huisstijl. Onze grafisch vormgever zorgt er voor dat de website mooi ontworpen en ook nog eens super gebruiksvriendelijk is. Dit kan een website gemaakt in Deex of een Wordpress website zijn.


Bouw zelf een website Wordpress website laten maken

Voordelige website v.a. €250,-

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. Je hebt al een goede website voor €250,-. Ideaal voor de zzp’er met een beperkt budget. Hiervoor krijg je een complete website met uniek ontwerp met vijf pagina’s volledig opgezet en klaar voor de start.

Website Deex

v.a. €250,-

In Deex kun je eenvoudig zelf een website maken. Kom je er toch niet uit? Dan ontwerpen wij graag een mooie website voor jou binnen het platform van Deex.

  Ontwerp in Deex


  Responsive design


  Tot 5 pagina's


  Contactformulier


  Social media


  SSL beveiligde website

 

Website basis

v.a. €600,-

Een professionele website tegen een scherp tarief.
Binnen één werkdag opgeleverd!

  Maatwerk website


  Responsive design


  Tot 6 pagina’s


  Contactformulier


  Gebouwd in Wordpress


  2 e-mailadressen


  SSL beveligde website


  Maatwerk modules mogelijk*

Website binnen 1 dag

Wil je jouw website super snel online? Wanneer je kiest voor het website basis pakket kunnen we deze binnen één dag online hebben. Dat is nog eens snel geregeld!


wordpress

Wordpress website

Wil jij graag een Wordpress website? Dan helpen we je graag verder. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van webdesign zetten we met gemak een Wordpress website op. Deze wordt uniek ontworpen binnen de mogelijkheden van Wordpress.

 

website-onderhoud

Website onderhoud

Wil je geregeld aanpassingen aan de website of periodiek onderhoud? We bieden diverse onderhoudspakketten aan om jouw website up to date te houden. Door de website regelmatig te updaten blijft de website ook veiliger. Kortom: niet verplicht, wel handig.

seo

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie oftewel SEO zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Bij elke website adviseren we om in ieder geval het SEO website pakket te nemen. Bekijk hier onze SEO pakketten.

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service