Wordpress website

Wordpress website laten maken

Wil jij een Wordpress website laten maken? Afhankelijk van je wensen kan een Wordpress website prima bij de behoeften van jouw bedrijf aansluiten en ontzorgen je graag met de bouw van een Wordpress website.

webpres
Infinity Bridal, door Xless Design gemaakt in Wordpress

Passend ontwerp

Als je voorkeur uit gaat naar een Wordpress website kijken we samen met jou naar het beste ontwerp passend bij het bedrijf. Binnen de mogelijkheden van Wordpress, bouwen we ook de Wordpress website volledig op maat, en installeren niet alleen een standaard template.

Volledige regie

Na oplevering van een Wordpress website heb je de regie volledig in handen. Via het systeem van Wordpress kun je zelf elke gewenste aanpassing doen. Hiervoor is het wel praktisch dat je al enigszins verstand hebt van Wordpress. Uiteraard ben je niet verplicht om zelf dingen te veranderen. We kunnen de website compleet opleveren en indien gewenst onderhouden.

Jouw website in 1-2-31. Wensen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.


2. Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Photoshop zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via een sub-domein.


3. Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.


Ja, ik wil

een professionele website!

Snel online

Uniek ontwerp

Eenvoudig CMS

100% Tevredenheid

Persoonlijke service